Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість похвалилася закуліссям шоу-туру "Оттепель",показавши свою велику і дружну команду. Так, артистка зізналася, що відіграла в Сургуті свій фінальний концерт березневого туру.

"Ми не просто задоволені на цьому фото!!! Ми дуже задоволені!!! 🤪🥰😍 вчора в Сургуті був фінальний концерт нашого туру в березні)) сьогодні приходимо в себе, втомлені, але все одно з посмішкою згадуємо кожне місто, кожен зал, палаючі очі глядачів, посмішки, овації!!! Та за подарунки дякую!!! Що варте щастя, якщо його ні з ким розділити?) Спасибі, що розділили його з нами!!! 🤗 Всім, хто був на наших концертах, хто слідкував за подіями в соцмережах, хто ще прийде на наші концерти 💙💙💙 ви - наше натхнення, ви - наша весна , ви - наша любов 🌸", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Супер команда!!! Круто!! 🔥🔥🔥", "Яка ви красива😍😍😍😍Ідеал🤤😍", "Фігура - мрія!❤️", "Спасибі Вам і всій команді за Вашу працю і таку віддачу! Було дуууже круто🔥❤️", "Сама щира і справжня!!! Дякуємо за чудеса!!!❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.