Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість вирішила розкрити секрет власного успіху. Як виявилося, артистка зовсім не боїться працювати руками: і шкарпетки дітям випере, і килими може почистити, а ось ледачих людей просто зневажає.

«Успіх завжди ручної роботи! Потрібно любити працювати й робити все добросовісно. Я спостерігала за успішними людьми....

Geplaatst door Ольга Михайлівна Локотко op Dinsdag 12 maart 2019

"Успіх завжди ручної роботи!

Потрібно любити працювати й робити все добросовісно. Я спостерігала за успішними людьми. Вони все роблять ідеально, навіть підлогу миють, наче на конкурсі.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Мій сусід – мультимільйонер, а може, й мільярдер. А ще двадцять років тому працював двірником і не мав де жити. Він і зараз виходить зі свого палацу – і садить квіточки, по траві в бахілах чомусь ходить, можливо, щоб не вимастити ту траву… Він любити працювати якісно. Я теж ніколи не цуралася і не цураюся праці. Якщо перу дітям шкарпетки – то бездоганно; якщо чищу хідник – то ліпше за хімчистку. Я знаю, що сила в деталях і в глибині. Лінивим та поверхневим особам успіх не дістається!", - поділилася мудрістю Фреймут. Фолловери не пройшли повз: "Погоджуюся😁", "Підтримую👏", "Все на совість роблю та до мільйона ще довгенько", "100%!!!👍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.