Ведучий програми "Світ навиворіт" на "1+1" Дмитро Комаров познайомив українців з унікальною дівчиною. Про це пише Clutch.

У новому випуску травел-шоу Комарів відправився у Бразилію щоб зустрітися з найвищою жінкою у світі. Зріст Елізани Крус де Сільва становить 206 сантиметрів, через які вона постійно стикається з підвищеною увагою і життєвими труднощами.

Дівчина поділилася тим, що її незвичайна зовнішність привертає стільки уваги, що їй доводиться пересуватися по місту виключно у супроводі охоронця. Тим не менш, Елизані вважає, що її параметри не повинні стати перешкодою для особистого щастя.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У 24-річної дівчини є коханий, який нижчий за неї майже на півметра, але це не заважає парі жити у гармонії і виховувати маленького сина.

Комаров поділився тим, що постарається зробити для Елизані маленьке чудо у рамках проекту, але поки що не зізнається, чим програма "Світ навиворіт" здивує унікальну дівчину.

Раніше повідомлялося, що відомий український телемандрівник Дмитро Комаров показав глядачам Бразилію в останньому з випусків популярного проекту "Світ навиворіт".

Поїздка в Бразилію видалася насиченою екстримом, незвичайними відкриттями і небезпекою, адже телеведучий подорожував екзотичними куточками країни.

Родзинкою подорожі стала дегустація "еліксиру молодості", який приготували спеціально для Комарова. Він, звичайно ж, не міг відмовитися від диво-напою, основним складом якого є "чарівна ягода". Комарову розповіли, що британський принц Чарльз регулярно вживає такі "коктейлі" і почуває себе чудово, незважаючи на солідний вік.
Нагадаємо, Дмитро Комаров відправився у ризиковану подорож слідами зниклої безвісти у Амазонських джунглях британської мандрівниці Емми Келті.
Раніше Знай.uа повідомляв, Дмитро Комаров ризикнув життям заради аборигенів.
Також Знай.uа писав, Комаров розповів, чого чекати українцям від нового сезону "Світ навиворіт.