Знаменитого голлівудського актора, екс-чоловіка Анджеліни Джолі Бреда Пітта спіймали папараці під час світського виходу в Парижі.

Так, культова зірка кіно вразив публіку постарілим зовнішнім виглядом. Зокрема, Пітт помітно схуд, його обличчя осунулося, а волосся і борода посивіли.

55-річний актор Бред Пітт нечасто потрапляє в об'єктиви папараці. Та нещодавно фотографам вдалося сфотографувати зірку, коли він виходив з Музею сучасного мистецтва в Парижі. У столиці Франції він відвідав експозицію "Майже людина" (Almost Human ) з роботами свого друга Томаса Хаусаго. Актора супроводжував сам скульптор Хуасаго.

Через 2,5 року після розриву з Анджеліною Джолі Пітт виглядає зміненим і зануреним в себе: він помітно схуд, посивів і відростив довге волосся.

Пітт був одягнений у все чорне: пальто, джемпер, штани і улюблену кепку. На обличчі актора були сонцезахисні окуляри.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

А ось так Пітт і Джолі виглядали 12 років тому, коли в їхніх стосунках все було безхмарно.

Як відомо, наразі процес розлучення двох зірок не завершений: наріжними є питання про опіку над шістьома прийомними та кровними дітьми Джолі і Пітта.

А поки екс-закохані з'ясовують стосунки, "офіційною" матір'ю дітей залишається Анджеліна Джолі - вона водить їх на заняття та відвідує з ними світські прийоми.

Нагадаємо, нещодавно ряд таблоїдів, посилаючись на близьке до Бреда Пітта джерело, заявили, що популярний актор дуже шкодує про розрив з Дженніфер Еністон.

Як повідомляв портал Знай.ua, свекруха Джолі зізналася, що голлівудська зірка довела свого колишнього чоловіка до нервового зриву і не пускає до дітей

Також Знай.ua писав, Джолі вийшла в світ з усіма своїми дітьми від Пітта