Сімейство Джолі-Пітт вже давно повинно було стати героями програми "Хай говорять". Скандал підігріла свекруха колишньої коханої Пітта, яка довго мовчала. Мати Бреда розповіла деякі деталі:

1) мало того, що сама Джолі дуже істерична, так вона ще й Бреда довела до нервових зривів;

2) з тих пір, як знаменита сім'я оголосила про розлучення, глянути онуків майже неможливо, хоча здавалося б, причому тут бабуся.

Тепер слід чекати відповіді родичів Енджі, адже цілком можливо, що в цій справі з'являться ще якісь деталі.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі йде в політику: у Трампа з'явилася потужна конкуренція

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В Україні стартувала перердвиборча кампанія. Поки ми активно обговоруємо гучну заявку відомого актора і коміка Володимира Зеленського, у США почали говорити про політичні амбіції Анджеліни Джолі.

Такі чутки пішли після того, як зірка дала відверте інтерв'ю в шоу Today на радіо BBC. Журналіст запитав Анджеліну Джолі, пішла б вона в політику.

"Якщо б ви запитали мене 20 років тому, я б розсміялася ... А зараз, правда, я не знаю. Я завжди кажу, що буду там, де мені більше потребують", - відповіла актриса.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Анджеліна Джолі вперше розповіла, як виховує дітей: вони повинні бути неслухняними

Анджеліна Джолі не дуже любить говорити про дітей, адже журналісти і так встигають "розкопати" багато особистої інформації про її сім'ю. Однак, нещодавно вона зважилася дати відверте інтерв'ю для BBC Radio 4 і розповісти про свої секрети виховання. Передає Clutch.

Мати шістьох дітей розповіла слухачам про свої погляди на виховання.

За словами Джолі, з появою дітей пов'язаний її інтерес до гуманітарної громадській роботі.

Також Знай.ua" писав про те, що Джолі засвітилася з новим красенем: папараці і фанати смакують новину

Одну з найбільш популярних зірок Голлівуду Анджеліну Джолі папараці підловили під час шопінгу.

Актриса потрапила в об'єктив разом з молодою людиною, про це повідомляє сайт politeka.net.

Голлівудська діва святкувала Різдво в колі своїх дітей. Схоже, що підготовкою до свят вона займалася разом з сім'єю. Папараці вдалося кілька разів підловити актрису в компанії своїх дітей, коли вони здійснювали різні покупки.