Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість анонсувала новий кліп на пісню "Playmate", який вийде на екрани вже 15 березня. Так, артистка похвалилася ідеальним тілом, позуючи в дуже дивному еротичному боді, суцільно всипаному чорними намистинами. Також Даша кардинально змінила зачіску, перетворившись в стильну кудряшку.

"З любов'ю ваша #Playmate💖", - заінтригувала Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті і почали коментувати: "Чорна ікорочка)😈", "Ух ти! Ніби без білизни😉", "Дашааа!! Ти карколомна!!!!🔥😘😘", "Ікри чорної захотілося відразу! 😉🔥", "Ох вже ці кульки!!!", "Неймовірна !!! Даша! Дуже красиво! ❤️ Трохи, звичайно, бульбашки заважають красу розглядати😂😂😂".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.