Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася анонсом до другої частини "Нових росіян сенсацій", де разом з Микитою Джигурдою доводила свою правоту перед екс-водієм Олександром Скиртачем, який був засуджений до СІЗО за крадіжку грошей артистки. Так, Скиртач принижував і ображав артистистку в ефірі, а також видав декілька її інтимних таємниць. Наприклад, шахрай підрахував, що за рік в ліжку Анастасії побували 70-80 чоловіків, а ще балерина надає перевагу сексу без презерватива.

Волочкова довго вислуховувала всі гидоти про себе в сусідній кімнаті, однак після слів про те, що вона просто "тварь", балерина вибігла і затіяла бійку з екс-шофером. На цьому скандал не закінчився: Скиртач привів з собою вагітну дружину Софію, яка пропонувала знімальній групі викликати їй швидку, купити довідку і подати в суд на Анастасію. Також пасія афериста весь час просила вина. В одному з постів Волочкова висловилася і на її адресу: "Чому б не готуватися до пологів?", "Вагітна дружина лізе в телепрограми піаритися на моєму імені, вимагаючи вино, не соромлячись зізнатися, що вона бухає.".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.