Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, яка з'явилася в модному журналі Cosmopolitan.

На фотографії, яка з'явилася в записі Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в стильному образі. Для глянцевої фотосесії Настя одягла чорну сукню оригінального фасону. Пишні кучері Насті розпущені і м'якими хвилями спадають на плечі і спину, а на її обличчі акуратний макіяж і загадковий вираз. Одну руку Настя запустила в копицю волосся, а другу поклала на бік. У підписі до фото Каменських не написала нічого, зазначила лише сторінку української редакції журналу Cosmopolitan.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Деякі фани в захваті від скромного образу своєї улюбленці, а іншим, після серії оголених фото, не вистачає попи Насті в кадрі.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Дуже гарна сукня", "А де попа?", "Дуже красива", "Захоплива Настя", "Дуже гарне фото", "Шикарна", "Чудова, просто королева", "Прекрасна зачіска", "Чудова Настуся! Найкрасивіша. Чарівних тобі вихідних. Ти прекрасна", "Приголомшливо красива", "Неймовірно красива", "Дуже елегантна і красива", "Так на багато сексуальніше", "Ухти! Невже в одязі!?", "Настя, ти красуня!", "Еталон краси", "Попа, як у Кім", "Ух, яка сексуальна і красива", "Красуня", - пишуть в коментарях до фото захоплені фанати Каменських.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.