Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у забавному образі на відпочинку в Єгипті.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки на прогулянці до пірамід. Для екскурсії Леся одягла білу блузку-сорочку і широкий солом'яний капелюх. Її волосся під капелюхом розпущене, а на обличчі легкий макіяж і промениста усмішка. Нікітюк сфотографувала себе сама на телефон на тлі пірамід і верблюдів.

У підписі до фотографії Леся Нікітюк залишила забавне повідомлення: "Леся Індіановна Джонс «У пошуках золота Полуботка». Скоро у всіх кінотеатрах". Шанувальники не пройшли повз цього фото і почали активно обговорювати. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі засипають її різноманітними питаннями про відпочинок в Єгипті.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дуже гарно", "Чекаю тебе в кінотеатрі", "Як мінімум верблюда хапай", "Позитивна Леся, просто красуня", "Там, напевно, ще батіг за поясом?", "Хочу в Єгипет! Леся, відмінна реклама країни! З Вами Єгипет ще прекрасніший!", "Підкажіть якої марки капелюх. Дуже красива", "А я що казав – Леся Індіановна найкраща!", "Блін, так часто бачу піраміди останнім часом, здається вони мене манять, а Леся красуня", "Вид ззаду шикарний", "Леся, тобі дуже личить в такій ролі", "Леся, Вам дуже пасує стиль сафарі", "Капелюшок дуже класний", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.