Голлівудський актор Вїлл Сміт станцював тверк.

Відеоролик із запальним танцем він виклав у своєму Instagram.

Вілл Сміт
Вілл Сміт

Тверк – це танець, в якому акцент робиться на п'ятій точці і припускає рух сідницями.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Вілл Сміт народився 25 вересня 1968 року в США. Він два рази був номінантом на премію "Оскар" і п'ять разів – на отримання "Золотого глобуса". Він має премією "Греммі" як хіп-хоп-виконавець.

Варто нагадати, що Відомий голлівудський актор Джордж Клуні, який зараз перебуває в Британії разом з дружиною Амаль, дав інтерв'ю в популярному телешоу Good Morning Britain. Актор також розповів кілька цікавинок про недавній візит в Букінгемський палац.

Відомо, що в числі інших зірок пара була запрошена на вечерю до принца Чарльза, щоб відзначити діяльність фонду Prince’s Trust International. Розповідаючи про цей візит, 57-річний американець пожартував, заявивши, що принц Чарльз "зійшов з розуму і пустився в танок на столах".

"Я був здивований, побачивши це. Він так добре рухається в танці", — розповів Клуні.

Ще ми писали про те, що Відомий російський гуморист Євген Петросян не сумує після розлучення з Оленою Степаненко - днями чоловіка бачили в компанії молодої красуні в Дубаї.

У повідомленні говориться, що нещодавно молодій помічниці Петросяна Тетяні Брухуновій виповнилося 30 років. На честь круглої дати гуморист відвіз асистентку в Дубаї.

Журналісти з'ясували, що пара зупинилася в одному з елітних готелів, на території якого розташовані чотири відкритих басейна, численні бари і лаундж-зони.

Нагадаємо, Леся Нікітюк на відпочинку в Єгипті прикинулася пірамідою

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Єфросиніна гідно заткнула роти всім хейтерам: хвора на рак пропагандистка анорексії

Також "Знай.ua" писав про те, що Молодша сестричка переплюнула Кім Кардашьян в самому головному