Всесвітньо відома модель Ірина Шейк прикрасила своїм обличчям знаменитий бренд нижньої білизни Intimissimi, з яким вона вже давно співпрацює.

У своєму Instagram популярна марка анонсувала нову колекцію Silk ("Шовк"), а представити нові моделі довірили Ірині.

Сама лінійка (так само, як і рекламна зйомка) вийшла вельми мінімалістичною: представлені речі виконані в стриманих базових кольорах і майже позбавлені хитромудрих декоративних деталей.

Знімки вийшли вельми пікантні - на них Шейк позує в шовкових піжамах, комфортних футболках і легінсах.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сама модель також вже вибрала улюблений комплект з нової лінійки і поділилася ним з дописниками. На своїй сторінці у соцмережі Ірина розмістила фото, на якому вона зображена в шовковому топі і шортиках з мереживною обробкою.

Фанати моделі були в захваті від її нової роботи:

Краще Ірини немає нікого — ідеальна жінка! Ви прекрасні, спору немає! Ірина, ви так гарні! Щастя вам! пишуть в коментарях

Втім, хвилюватися їм явно не варто — і без їх побажань в житті Шейк, здається, панує повна ідилія. Днями папараці знову застали модель на прогулянці з її коханим 44-річним Бредлі Купером і їх дочкою Леєю. Всі троє насолоджувалися чудовою погодою і проводили час в одному з парків Лос-Анджелеса.

Ірина Шейк
Ірина Шейк

Нагадаємо, відома російська модель Ірина Шейк, яка зараз живе і працює в США, дуже часто змушує чоловічу половину її фоловерів пускати слюнку пікантними фото на сторінці в Instagram. Так, нещодавно співачка з'явилася на червоній доріжці BAFTA в дуже незвичайному вбранні. Дівчина приміряла розкішний брючний костюм від культового модного будинку Burberry, надівши його на голе тіло.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Шейк поділилася дуже гарячим знімком, позуючи в образі ковбоя. Кадром для відомого глянцю Elle France Шейк похвалилася фанатам в Instagram.

Також модель знялася для популярного бренду купальників від ангела Victoria's Secret Кендіс Свейнпол, показавши ідеальне підтягнуте тіло і пружну п'яту точку.