Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість виставила дуже відвертий кадр зі спини, похвалившись розкішними сідницями. Так, артистка позувала в облягаючих сірих лосинах і зізналася, що готує постановку для нової пісні, яка обіцяє бути гарячою.

"Вже робимо постановку на нову пісню @vremyaisteklo . Буде 🔥 😉", - заінтригувала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Попа як у Наді Дорофєєвої🔥😏", "Попа як у Кім😂", "Дуже сексі)", "Клас 👍. Дуже Красива спина і постава!!! 😍😄🖤", "Шикарна Попа", "Фігура😻🔥🔥".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.