Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим шоу-туром по США і Канаді, виставивши розкішний кадр з Лос-Анджелеса. Так, артистка позувала в прозорій сукні і золотих ботфортах на тлі феєрверків і захоплених шанувальників. Варто відзначити, що 18 березня Світлана дасть останній концерт туру в Сан-Франциско, після чого повернеться до Росії.

"Минула ніч у Лос-Анджелесі була приголомшливою! Спасибі всім! Сьогодні Сан-Франциско!", - поділилася радістю Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Прям ангел 😍👍🏻", "це фото просто якийсь розрив💔
коли дійсно суперзірка.", "Фотка фантастична!!!", "Виглядаєте чудово!!!😍", "😘 королева балу! ".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.