Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу Надя опублікувала в мережі відео свого виступу з Дмитром Монатіком на сцені пісенного шоу "Голос країни".

Як відомо, в минулому році Дорофєєва, яка співає в групі "Время и Стекло" записала спільний з Монатіком трек "Глубоко". Незабаром артисти презентували гаряченький кліп на цю композицію, який знімався на Лазурному березі. А на відео, яке Надя тепер опублікувала у своєму Instagram вони з Дмитром співають цю пісню на сцені "Голосу країни", де Monatik є зірковим наставникам учасників.

Так, на сцену Надя Дорофєєва вийшла з розпущеним волоссям в широких синіх джинсах і білій блузі-сорочці оригінального фасону. Дмитро Монатік з'явився на шоу в сірому картатому костюмі з червоною водолазкою під піджаком. За словами Наді, своїм виступом вони з Монатіком розряджали обстановку.

У підписі до фото Надя Дорофєєва написала: "Так ми з @monatik_official трохи розрядили обстановку на @goloskrainy_official. Ну а взагалі, я бажаю всім, а особливо команді @realpotap – терпіння, сил і менше нервів! Дімочка, з тобою виступати – одне задоволення!". Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове відео. Фанати засипають Надю компліментами за її стильний образ, але деякі помітили іскру між Дорофєєвою та Монатіком.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Як завжди на стилі!", "Розумники, дуже класно танцювали", "Це найкраще, що я бачила", "Молодці! Заслуговуєте склянку латте!", "Глибоко в твоїх очах", "Дивитися на твої виступи – одне задоволення", "Видно, що забула танець, але викрутилися", "Це було шикарно", "Надя, за вами спостерігати одне задоволення", "Танцюєш шикарно, краще Монатіка", "Я бачу небезпеку, і це чудово", "Неймовірний лук! Де таку сорочку можна дістати?", "Це було шикарно", - пишуть у коментарях до відео.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.