Лікар розповів, що незадовго до смерті Юлія Началова проходила лікування подагри.

Коли співачка була госпіталізована, то медики зуміли виявити у неї порушення роботи нирок.

Лікар каже, що зірка не мала алко - і наркозалежності.

Лікар каже: "Юля не була залежна, не пила, не вживала наркотики. Вона проходила лікування у зв'язку з подагрою. Зомліла, після чого прийшла в клініку до невролога. Але вже в клініці з'ясувалося, що невролог тут не потрібен, у неї порушена функція нирок, як наслідок подагри"

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У ЗМІ охоче обговорювали те, що Началова, можливо, страждала на діабет, а також те, що у неї була виявлена гангрена. Лікар не пройшов повз цих чуток.

"У неї не було ні діабету, ні вовчака. Підшлункова залоза була в ідеальному стані, глюкоза - в межах норми, якщо тільки за ці півроку не сталося чогось незвичайного, і хвороба несподівано виникла... Справа не в діабеті. Навіть якщо хвороба виникла в ті півроку, що Юля не спостерігалася у нас, за такий короткий час вона не могла привести до гангрени і ампутації. Найстрашніше, що Юлю вбила випадковість. Натерла ногу, потрапила інфекція, розвинулася гангрена. До останнього ми не думали, що все так закінчиться. Нічого не віщувало", - каже лікар.

За його словами, Началова страждала від пекельних болів, викликаних запаленням суглобів. Юлія Началова носила спеціальне взуття, яке не передавлювало ногу.

"Їй доводилося терпіти пекельні болі, суглоби сильно запалювалися, збільшувалися в розмірі. Але від подагри люди не вмирають. Інша справа, що через хворобу у неї була сильна деформація стопи, Юля навіть носила спеціальні розширені моделі взуття, щоб не перетискати ногу, не порушити кровообіг. Можливо, вона поміняла взуття, а те - натерло ногу", - зазначає медик.

Нагадаємо, Родичі Началової вирішили долю її дочки: не минуло й доби

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Смерть Юлії Началової: де і коли поховають співачку

Також "Знай.ua" писав про те, що навколо тіла Началової розгорівся небувалий скандал: не залишать у спокої навіть після смерті