Стало відомо, де і коли проведуть в останню путь популярну російську співачку, яка померла в суботу, 16 березня. Зірка буде похована у четвер, 21 березня, на Троєкурівському кладовищі в Москві, повідомляє ТАСС з посиланням на слова офіційного представника співачки Ганни Ісаєвої.

Вона уточнила: "Юля буде похована на Троєкуровському кладовищі, у четвер, 21 березня. Прощання з Юлією в траурному залі з 12 до 14 годин".

Юлія Началова

Варто нагадати, що смерть співачки, яка пішла з життя у віці 38 років, з самого початку стала обростати містичними деталями. Зокрема, медики констатували смерть знаменитості в той момент, коли по телевізору транслювали шоу з її участю. У той час, коли лікарі марно боролися з хворобою Началової, вона життєрадісно посміхалася з екранів і весело спілкувалася з учасниками шоу, а також членами журі.

Юлія Началова

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Смерть артистки настала в одній з московських клінік, куди її госпіталізували, а пізніше зробили операцію. Началова попрощалася з життям в оточенні родичів і близьких, але їм попрощатися зі співачкою так і не вдалося – вона померла, не приходячи до тями.

Що стосується госпіталізації, то Началова потрапила в лікарню в результаті великих фізичних навантажень під час зйомок. Піар-директор співачки зазначала, що Юлія "стерла ногу". Про проблеми зі здоров'ям знаменитості повідомлялося й раніше, проте хронічні проблеми загострилися, і пацієнтку в екстреному порядку направили в реанімацію.

Юлія Началова

Нагадаємо, раніше зазначалося, що журналіст Аркадій Бабченко не збирається сумувати за Началовою, оскільки вона підтримувала політику Кремля і багаторазово відвідувала територію тимчасово окупованого Донбасу з виступами.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Началової залишилася дочка, найближчим родичем якої є її батько, колишній чоловік співачки, футболіст Євген Алдонін. Саме з ним і залишиться дось знаменитості. Дівчинка фактично порівну жила у Началової і Алдоніна.

Також "Знай.uа" писав, що лікар Началової приголомшив новиною щодо її захворювання: "Вона проходила лікування у зв'язку з подагрою. Зомліла, після чого прийшла в клініку до невролога. Але вже в клініці з'ясувалося, що невролог тут не потрібен, у неї порушена функція нирок, як наслідок подагри".