Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість похвалилася уривком з кліпу "Наше літо", в якому зіграла закохану парочку разом з молдавським виконавцем Даном Баланом. Так, артисти романтично обіймалися на пляжі, бігали, тримаючись за руки і лежали на піску. Шанувальники ж перейнялися за шлюб Віри і Меладзе.

"Ми не знаємо, що нас чекає... Тому потрібно проживати кожен момент нашого життя. #нашелето 🖤", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "Віра, це красиво, слів немає і ви прекрасні, але Як грузин допускає це?", "оце так 👀😳 заміжня жінка ,в такому кліпі знімається ,Меладзе тихо і мовчки спостерігає напевно 😅", "Класна пара була б!!!", "Так гарно виглядвєте разом. Хороша б пара була)))", "Красивий кліп і гармонійна пара)🌞🌺".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.