Популярна співачка, ведуча шоу Розсміши коміка. Діти Настя Каменських розповіла про труднощі юності, чому не вважає себе зіркою та чим планує дивувати. Улюблениця мільйонів дала відверте інтерв'ю виданню Cosmopolitan.
Знаменитість зізналась, що іноді їздить у метро, любить в’язати та не вважає себе зіркою.

"Я завжди щиро відповідаю на запитання і спокійно реагую на інтерес людей. Мені не хочеться вибудовувати стіну між собою і шанувальниками. Я не зірка. Я така сама людина, моя публічність - це лише робота", - каже NK.

Сьогодні Настя Каменських є прикладом для багатьох українських жінок. Вона спокушає формами та чарує яскравою зовнішністю. У це несила повірити, що в юності їй доводилося боротися зі значними комплексами.

"В юності я була гидким каченям. Пишечкою. Пам'ятаю, коли мені було 12 років, в сім'ї були фінансові труднощі і мої батьки не могли собі дозволити купити мені симпатичний зимовий одяг. Мамині друзі передали мені величезний кожух, якісь теплі чоловічі штани і громіздкі черевики. Все і дуже тепле, і дуже негарне. З огляду на, що я була великою дівчинкою, все це, звісно, на мені виглядало сумно, навіть жахливо. Але мені вистачило сміливості в цьому вбранні з'явитися в школу. Коли однокласники намагалися пожартувати, я відповідала: "Ви не розумієте. Це дуже модно!". Не піддавалася провокаціям. Скільки себе пам'ятаю, я завжди боролася за себе і сама собі не дозволяла комплексувати", - пригадала артистка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Крім того Каменських запевнила, що має ціль - надихати українок і навіть планує написати мотиваційну книжку. І в неї це прекрасно вдається

"Так, я прийняла себе, намагаюся боротися зі своїми недоліками, але я все ще намагаюся, грубо кажучи, долюбить своє тіло. Працюю над цим" - переконана зірка.

Нагадаємо, Каменських показала, з ким розважається зранку: Потап нервово курить.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття.