Актори студії "Квартал-95" показали пародію на телеканал "Прямий", висміявши спроби дискредитації кандидата в президенти, уродженця Кривого Рогу Володимира Зеленського.

За словами колег актора, останнім часом на кандидата в президенти України Володимира Зеленського виливають стільки бруду, що вони не могли залишити це поза увагою. Щоб показати всю недолугість спроб дискредитації Зеленського, актори "Кварталу-95" зібрали "весь бруд в одному місці".

Так, в останньому випуску "Вечірнього кварталу" коміки Євген Кошовий і Олександр Пікалов зобразили ведучих телеканалу "Прямий" Матвія Ганапольського і Сергія Пояркова.

Випуск називається: "Брудні новини про Володимира Зеленського на каналі Кривий". Обидва персонажі – "ведучі" каналу "Кривий", зайняті огудженням Зеленського.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Одже, чи правді що за Зеленським стоїть Коломойський, за котрим сидить Ахметов, за котрим лежить Фірташ, за котрим знову стоїть Зеленський, який встиг перебігти", - задає питання ведучий "Ганапольський".

Коментарі з цього приводу ведучим дає закадровий "голос олігарха Ігоря Коломойського", який зізнається, що стоїть за Зеленським. Однак, судячи з голосу, він належить комусь іншому, а не олігарху.

Також, ведучі запрошують в студію дівчину, яку нібито зґвалтував Зеленський, незважаючи на те, що за їхніми ж словами, він гей; пенсіонера, яку збив автомобіль Зеленського.

Крім того, актори "Кварталу" іронізують над прихованою агітацією за чинного президента Петра Порошенка на телеканалі "Прямий".

Нагадаємо, Квартал 95 запустив машину часу: що буде з Україною через 5 років, якщо переможе Зеленський.

Як повідомляв портал Знай.ua, Квартал 95 попрощався із Зеленським

Також Знай.ua писав, Квартал 95 заінтригував глядачів, повідомивши про те, що знайшов заміну акторові Володимиру Зеленському.