Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, поділилася в своєму Instagram незвичайним селфи.

Так, на опублікованому фото 38-річна знаменитість з'явилася без макіяжу, лежачи на подушці. Варто зазначити, що обличчя Кім покривають червоні запалені плями. Вона підписала кадр так: "Ранковий псоріаз".

Як відомо, перші ознаки хвороби модель виявила ще у 2011 році. Тоді, за її словами, вона думала, що свербіж був реакцією на тканину сукні. Але її мати Кріс Дженнер, яка також страждає цим неінфекційним захворюванням, пояснила доньці, що у неї псоріаз.

"Я побачила його вперше на відкритті магазину Dash в Нью-Йорку. Одягла сукню з блискітками, і у мене почався свербіж. Коли висип покрив ноги, мама сказала: "Думаю, у тебе псоріаз", - заявила Кардашьян.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

До речі, нещодавно Кім порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість позувала в кріслі стиліста в абсолютно незвичному для себе образі. Так, артистка приміряла новий колір волосся - на цей раз Кім перетворилася на блондинку з ніжно-зеленим відтінком.

За добу кадр встиг зібрати понад 1,8 мільйон лайків. Фоловери залишилися в захваті, порівнюючи Кім з русалочкою і здогадуючись куди 38-річна матуся трьох дітей може відправиться в такому вигляді.

Нагадаємо, що нещодавно в профілі Хлої Кардашьян з'явилася серія відвертих фотографій з сестрами, тепер же модель вирішила показати себе у всій красі. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фотографію, на якій позує в пікантному вбранні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кайлі Дженнер вирішила поділитися з фанатами фотографією, на якій позує в спокусливому образі. Модель зображена як би випадково. При цьому видно, що Кайлі зібралася на якусь вечірку, адже на ній відповідне вбрання.

Також портал Знай.uа писав, що Кім Кардашьян приміряла незвичайну довгу сукню молочного кольору від культового дизайнера Ріка Оуенса з величезним вирізом на спині.