В Україні прийшов час обрати найкращого батька. Так, до списку номінантів премії Тато року-2019, у категорію Тато-зірка потрапили відомі українські шоумени Юрій Горбунов та Володимир Остапчук.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Відомо, що всього було оголошено 35 номінантів у 6 номінаціях: Тато-зірка, Тато-спортсмен, Тато-лікар, Тато-педагог, Тато-блогер і Вибір 4mama.ua на сайті tatoroku.4mama.ua за яких може проголосувати будь-який користувач мережі, і таким чином допомогти визначити найкращого Тата року-2019.

Юрій Горбунов з сином

Відомо також, що окрім Юрія Горбунова і Володимира Остапчука серед номінантів також є, Олександр Педан, Олег Скрипка, Сергій Притула, Олександр Усик, Василь Вірастюк та інші зірки.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Варто нагадати, що відома українська телеведуча Катя Осадча не припиняє дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраві фотографії, на яких постала на відпочинку в сонячній Італії.

На фотографії, яка з'явилася в записі зіркової телеведучої, вона постала на огляд публіки в легкій чорній сукенці, яка оголила довгі стрункі ноги Каті і підкреслила підтягнуту фігуру. Осадча зібрала волосся ззаду, на її очах величезні сонцезахисні окуляри, а на ногах білі кросівки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна зіркова пара, українські телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов, вирушили на відпочинок в Італію. Подружжя радують шанувальників сонячними знімками, які не можуть не викликати посмішки. Спочатку шоумен опублікував знімок сніданку з дружиною з аеропорту Мюнхена, проте, що кінцевою метою їх подорожі став мальовничий італійський регіон.

Нагадаємо, нова подружка Дан Балан перетворюється на копію Тіни Кароль: фанати стурбовані.

Як повідомляв Знай.uа Monatik показав лаштунки "Голосу": ось, як вони там розважаються.

Знай.uа писав, Горбунов розчулив мережу зворушливим зізнанням в коханні Осадчій.

Дивіться відео по темі: