Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок з 3-місячним сином Михайлом, вибравши для відпустки спекотний Дубай. Так, артистка позувала для популярного бренду купальників Calzedonia в дуже відвертому мереживному боді, виставивши напоказ помітно збільшені груди.

"#Calzedonia
Зняли шалено красиву кампанію купальників !
Я скинула 18кг, чим дуже пишаюся!
готові до літа?
Як там справи з ЗОЖ і ПП? ", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Регіна,які груди😍у вас ж їх зовсім не було,дитина зробила вас сексі!)))", "Класна!)Груди красивіше і пишніше стали після годування )", "Груди😍😍🔥🔥🔥", "Яка ж ви молодець,Регіна!Оч гарна,особливо груди!", "Ось вони додаткові плюси материнства - цицьки😂👌👌👍".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.