Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість виставила дуже пікантний кадр, позуючи в чорній нижній білизні і срібних туфлях на підборах. Так, артистка похвалилася результатами нової дієти, а ще розповіла, що обіцяє голий зад. Варто нагадати, що зараз Слава практикує інтервальне голодування, про що часто розповідає на своєму акаунті.

"Гола ж...па, шлях до невідомості 😂", - пожартувала Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Гола жопа шлях збитих льотчиць . Ця історія не про вас )", "Анджеліна Джолі :)))) Подібність 1 в 1 на цій фотці :))) 👍", "Мені б таку фігуру,ви чудово виглядаєте!", "Ви все більше стаєте схожі на колишню дружину Бреда Піта)))", "Уффффф😍😍 Слава як завжди вогонь !!", "NK, схоже, давно це зрозуміла...Коротше: всього має бути в мірі, особливо, оголеного, навіть, ідеального тіла😊".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.