Пристрасті навколо трагічної смерті Юлії Началовї не вщухають. Їдким коментарем на адресу покійної артистки відзначився Олександр Невзоров.

Подив Невзорова був настільки великим, що журналіст у день прощання з Юлією Началовою дозволив собі пожартувати на її адресу.

Він запропонував поховати Юлію Началову в Мавзолеї на Червоній площі – замість Леніна. Він вважає, що Ленін "червоніє від сорому", усвідомлюючи, що зайняв не своє місце.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Московський гламур топить абсолютно все в своїх гліцеринових сльозах. І на цьому тижні або місяці вмирали Нобелівські лауреати, хірурги, великі політтехнологи, великі актори. Он Малашенко поховали. І не було ніякого гламурного резонансу", – говорив Невзоров в ефірі російських ЗМІ.

З Юлією Началовою прощалися на Троєкуровському кладовищі столиці. З самого ранку біля траурного залу збиралися журналісти і віддані фанати співачки. Шанувальники несли квіти і журнали з її зображенням. На прощання з артисткою також прийшли зірки, в числі яких були Едгард Запашний, Катя Лель і Олександр Пєсков.

На похоронах також помітили Ксеню Новікову, Надю Ручку, Гліба Матвійчука, Ольгу Казаченко, Олександра Михайлова, Ларису Доліну та інших.

Варто нагадати, що Російська співачка Юлія Началова, яка виступала на окупованих територіях України і померла днями в Москві, була внесена в списки бази "Миротворець" через лояльність до злочинної влади Путіна.

У повідомленні сказано, що артистка неодноразово виступала в Криму і на окупованих територіях Донецьку.

Нагадаємо, Началову поховають між легендами шоу-бізнесу: холодне і незатишне місце

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Похорони Началової зірвалися з моторошної причини: родичі в розпачі і просять про допомогу

Також Знай.ua" писав про те, що Від чого насправді померла Началова: найближчий друг розкрив страшну правду