Відомий російський футболіст, екс-гравець московського ЦСК та російської збірної Євген Алдонін дізнався про смерть колишньої дружини і співачки Юлії Началової під час роботи, коли знаходився у відрядженні.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

"Коли вона потрапила в госпіталь, я їхав в Северодвинськ. Батьки мені казали, що там все під контролем, що вони стежать за ситуацією. Ніхто навіть особливо не хвилювався. Я їм тоді сказав, щоб мене тримали в курсі, що відбувається кожен день. По голосу батьків було зрозуміло, що ситуація ускладнилася. Лікарі ввели її в стан штучної коми", – сказав Алдонін в ефірі передачі "Пусть говорят".

Про трагедію футболісту повідомила мама співачки.

"Вона подзвонила і сказала, що Юлі не стало. Трагедія, коли батьки ховають своїх дітей – це страшно. Ти задаєшся питанням чому? Як і навіщо? Батьки фізично не можуть зараз займатися організацією всього… Всі родичі разом, тому що всі переймаються. Мама втратила найріднішу людину", – резюмував Алдонін.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Варто нагадати, що російську співачку Юлію Началову, яка померла 16 березня, можна було врятувати. Але артистка відмовлялася від операції, яка могла її врятувати. Про це повідомила піар-директор співачки Ганна Ісаєва в ефірі передачі "Пусть говорят". Як розповіла піарниця, Нічлава відмовилася ампутувати уражений палець.

Нагадаємо, просте бажання перетворило життя Началової на трагедію: просто хотіла бути коханою.

Як повідомляв Знай.uа похорон Началової зірвалися, рідні зважилися на важкий крок.

Знай.uа писав, Началова передбачила свою смерть: найближчий чоловік співачки вперше заговорив.