Останнім часом російська ведуча Юлія Барановська, якій приписували роман з Максимом Галкіним, вирішила відмовитися від всього епатажного вбрання, красуючись у кадрі телепередач лише в костюмах та непримітних сукнях. Ймовірно таким чином зірка намагається приховати зміни у фігурі. Багато хто відразу припустили, що телеведуча чекає чергового поповнення, а недавній вихід Юлії в світ частково підтвердив здогадки фанатів.

Однак, привітань з "цікавим" положенням, розповніла Юлія так і не отримала. Натомість нарвалась на грубу критику з боку підписників в Instagram.

Барановська з дітьми

У своєму Instagram-акаунті Барановська опублікувала порцію свіжих знімків, зроблених напередодні у Великому театрі, на яких помітно, що вона, очевидно, безуспішно намагалася втягнути в себе кругленький живіт. Це вийшло у неї погано. Уважні шанувальники все помітили. До того, ж колись худорляве обличчя Юлії зараз виглядає досить розповнілим.

І хоча Барановська намагається не афішувати своє особисте життя в соцмережах, однак даний інцидент не залишися без уваги. Шанувальники одразу ж почали гадати, хто може бути батьком її майбутнього малюка.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В коментарях під новими фото Юлії одна з фанаток вирішила висловитися з приводу метаморфоз Барановської, заявивши: "Ну куди четвертого???", а також додавши, що краще б телеведуча просто погладшала, а не готувалася подарувати світу свого чергового "клону". Складно уявити, як Барановська буде справлятися з вихованням стількох дітей та досить важкою роботою на телебаченні.

Ймовірно, якби таємний коханий Барановської бльше не ховався, а переїхав до неї та разом виховували дітей, тоді в шанувальників було б менше запитань.

Нагадаємо, влітку у ЗМІ просочилась інформація про ймовірний роман чоловіка Алли Пугачової шоумена Максима Галкіна. Коханкою називали Юлію Барановську.

Як повідомляв портал Знай.ua, Максим Галкін різко перестав афішувати стан здоров'я своєї дружини та з головою занурився в роботу.

Також Знай.ua писав про те, що модельєр Олександр Васильєв, який дружить з Аллою Пугачовою, розкритикував і її фігуру і її стиль.