Популярна в інтернеті блондинка прославилася завдяки авторським програмам на своєму Youtube-каналі. Напередодні до Насті прийшли такі гості, як Репер Feduk і гуморист Олександр Гудков.

Випуски по-справжньому «підірвали» - мільйони переглядів і сотні коментарів.

Натя Івлєєва
Натя Івлєєва

Зовсім недавно пильні шанувальники помітили у Ивлєєвої кільце на безіменному пальці.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

28-річна Настя з літа 2018 року в романтичних стосунках в 24-річним хіп-хоп виконавцем Олексієм Узенюком, який більше відомий як Елджей.

Чи зробив співак їй пропозицію? Поки обидва мовчать.

Настя Івлєєва народилася в Ленінградській області, має вищу освіту у сфері реклами та PR. Працювала майстром з манікюру і у хостес клубах.

Три роки тому переїхала до Москви, де почала займатися продажем автомобілів. Навчалася в "Останкіно ТБ". Має дуже популярний Instagram і мільйонну армію шанувальників.

З 2016 року Івлєєва веде телешоу «Можна все» на каналі "Ю", а з 2017-го стала ведучою "Орел і решка. Перезавантаження".

Варто нагадати, що найкрасивіша пара російського шоу-бізнесу на межі розриву. У Насті Івлєєвої з'явився залицяльник, який змусив її забути про Елджея.

Останнім часом до пари відомого репера Елджея і телеведучої Насті Ивлєєвої прикуто дуже багато уваги. Знаменитості то сходяться, то розходяться і постійно підігрівають інтерес до себе. Так, нещодавно поповзли чутки про заручини Насті і Олексія (справжнє ім'я Елджея). Красуня випадково засвітила обручку.

Не так давно в мережі з'явилася інформація про те, що на концерті в Празі репер Эджей вів себе як вільна людина. Епатажний музикант фліртував з фанатками, а деяких "щасливиць" запросив продовжити з ним вечір. Івлєєву така поведінка нареченого не влаштувала, і вона вирішила помститися йому... з Єгором Кридом!

Нагадаємо, "Орел і решка" закрили: як склалася доля ведучих легендарного шоу

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Настя Івлєєва розкрила секрет своїх розкішних сідниць: Каменських навіть поруч не стояла

Також Знай.ua" писав про те, що Щур жорстко затролив скандальну зірку "Орла і Решки": 15 см – не вирок