Легендарна акторка і співачка, зірка серіалу "Дикий янгол" Наталія Орейро висловила бажання отримати громадянство Російської Федерації. Артистка офіційно звернулася до начальника кримських і донецьких терористів Володимира Путіна. Відомо, що таку примху Орейро озвучила в ефірі шоу "Вечірній Ургант".

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

За інформацією журналістів, Орейро заявила, що буде "навіть більше російянкою, ніж Жерар Депардьє", який також раніше отримав російський паспорт. Вона зізналася, що відвідала не менше 15 разів країну. Орейро також додала, що з росіянами їй комфортно працювати, і відчуває вона себе майже росіянкою.

Нагадаємо, Наталія Орейро стала широко відома в східній Європі, зокрема в Україні та Росії завдяки головній ролі в серіалі "Дикий янгол".

Варто нагадати, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість дуже порадувала фанатів, випустивши новий кліп і пісню "Peligroso". Цыкаво, що артистка виконала її іспанською мовою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 40-річна зірка серіалу "Дикий янгол" Наталія Орейро була терміново госпіталізована в одну з американських клінік. Напередодні свого концерту в Ізраїлі акторка і співачка відчула себе дуже погано і за кілька годин до вильоту звернулася до лікарів. Медики відразу зайнялися здоров'ям Орейро, поставивши їй діагноз "фізичне виснаження" і наказавши як слід відпочити. З'ясувалося, що причиною погіршення стану акторки стали виснажливі тритижневі зйомки в комедії Re Loca, яка повинна вийти на екрани в липні 2018 року.

Нагадаємо, дикий янгол показала "крила" на червоній доріжці.

Як повідомляв Знай.uа Потап зі своїми "Мозгами" пішов у відрив, і все це на людях.

Знай.uа писав, ведуча "Орла і решки" вискочила заміж: розмір має значення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще