Юлія Началова повинна була представляти Росію на міжнародному конкурсі Євробачення, однак в останній момент її замінили іншим артистом, після чого співачка сильно переживала про це.

Рок-виконавиця Ольга Кормухіна переконана: "Юлії Началовій не давали дихати. Для артистки її диханням був спів. Однак Юлію позбавляли можливості повною мірою продемонструвати свій талант, це і стало причиною трагедії. Юля була людиною, яка не може не співати. Це було її життя, її дихання. Коли людині можливості не дають – вона починає хворіти. Я це знаю по собі".

Юлія Началова

Ситуація з "Євробаченням" стала дуже сильним ударом для Юлії Началової. Як стало відомо, вона вже збиралася їхати на міжнародний конкурс, проте їй несподівано повідомили, що відбулася заміна на іншого виконавця. Кормухіна не уточнила, в якому році це сталося і зазначила: "Її замінили. Це легко пережити, як ви думаєте?".

Також вона вважає, що Юлія Началова була "надто чистою" для ігор у шоу-бізнесі. Вона могла б досягти більшого, але їй завадили відсутність потрібних зв'язків і грошей. Також їй заважали більш підприємливі співачки, які мали належну хватку, але не мали такого таланту. Також Кормухіна заявила, що і батьки Юлії Началової, і відома Лариса Доліна переконані, що артистку мучив "придушений всередині біль".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юлія Началова

Варто нагадати, що Началова померла 16 березня - у неї розвинувся сепсис, не витримало серце. 38-річну виконавицю поховали у четвер, 21 березня, на Троєкуровському кладовищі.

Користувачі мережі обурені, що Юлія Началова після смерті стала популярнішою, ніж була за життя. Це відбувається, оскільки шанувальники діляться записами ранніх виступів артистки, буквально наводнивши ними соцмережі.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що після смерті Началової стало відомо, що її звуть інакше. У запиті на надання місця на кладовищі зазначено: Померла широко відома і популярна співачка і актриса Началова-Алдоніна Юлія Вікторівна".

Як повідомляв портал "Знай.uа": фанати Началової були впевнені, що її дочка буде жити разом з батьком Євгеном Алдоніним. Проте в день похорону піар-менеджер співачки спростувала це припущення і зазначила, що Віра залишається з бабусею і дідусем.

Також "Знай.uа" писав, що популярний російський журналіст Дмитро Борисов опинився в центрі гей-скандалу після того, як сказав у передачі про можливий алкоголізм співачки Юлії Началової.