Душа співачки Юлії Началової, яка померла 16 березня, була світла, проте за життя над нею тяжіло страшне прокляття, яке звело артистку в могилу. Клінічний психолог-езотерик Зіраддін Рзаєв розповів, що співачка зазнала дуже великої заздрості і нажила собі небезпечних ворогів. Однак якби вона вчасно звернулася до езотериків, то можливо, не померла б так рано. І ні Євробачення, ні "Останній герой" тут ні при чому.

"Коли вона була жива, її оточували чорні хмари. Хоча сама вона була дуже чиста, добра, у неї дуже хороша енергетика була. Ці чорні хмари говорять про те, що на неї була наслана порча, її оточували темні люди", – сказав екстрасенс в інтерв'ю виданню Дні.ру.

Рзаєв розповів, що багато людей скептично ставляться до езотерики. Однак, за словами Рзаєва, добре б згадати, що у кожного народу є своя релігія, він молиться своєму Богові. Ми всі віримо в Бога і в силу молитви, в те, що ми молитвою можемо допомогти своїм рідним і близьким. Але тоді логічно припустити, що є і темна сторона. "Звичайно, це сатана. Це була чорна сила, яку направили на неї", – резюмував психолог.

У бликзом оточенні і раніше говорили про містичні збіги в її житті. Співак Олександр Панайотов заявив про лиху долю, переслідує учасників телешоу "Останній герой", шестеро з яких вже пішли з життя.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
Нагадаємо, раніше наголошувалося, що після смерті Началовой стало відомо, що її звуть інакше. У запиті на надання місця на кладовищі зазначено: Померла широко відома і популярна співачка і актриса Началова-Алдоніна Юлія Вікторівна".

Як повідомляв портал "Знай.uа": фанати Началовой були впевнені, що її дочка буде жити разом з батьком Євгеном Алдоніним. Проте в день похорону піар-менеджер співачки спростувала це припущення і зазначила, що Віра залишається з бабусею і дідусем.

Також "Знай.uа" писав, що популярний російський журналіст Дмитро Борисов опинився в центрі гей-скандалу після того, як сказав у передачі про можливе алкоголізмі співачки Юлії Началовой.