Відомий український співак, телеведучий, екс-учасник групи «Діо.фільми», чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес здивував фанатів дуже смішним відео на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість виставив ролик, у якому на одному з концертів російської виконавиці Олени Ваєнги гітарист зіграв на акустичній гітарі якось занадто підозріло. Так, артист посміявся з побаченого, але зазначив словами з пісні, що "їде красти наречену".

"Дивитись повністю!!!!!!!!
Як сказав @edmatsaberidze “Тільки справжній нейлон може давати такий залізний звук»)))))
Не ті уроки гітари я брав...
Поїду,краще,красти наречену)", - пожартував Дантес. Фолловери не пройшли повз: "Так це ж син маминої подруги😂😂😂😂", "Під фанеру співати це добре.. Але під фанеру грати 😄 тільки у нас буває. 😄😄😄😄", "Блін, це реально дуже смішно 🙊😂😂", "Дуже складно добитися такого звучання на акустичній гітарі 👏👏 👏👏", "Оце віртуоз😂🔥".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.