Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість виставила кадр зі зйомок нового кліпу, позуючи в смарагдовому блискучому плащі, сукні з глибоким декольте і масивним ланцюжком на шиї. Так, артистка стояла на балконі, дивлячись вгору, а довге руде волосся замінила ніжно-рожевим каре.

"Гей! Ви там, нагорі 👆", - пожартувала Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Шикарна дівчина і голос шикарний🙌і чудове почуття гумору!👏👏👏👍", "Красива жінка і зовні і душею 🌷", "Слава - королева 👑 🌷💋", "Ідеальна у всіх сенсах👍👍👍❤️", "😍😍😍лялечка", "Розкішна жінка 🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.