Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яку всі запам'ятали як милу кучеряву "бджілку", а тепер блищить сексуальністю направо і наліво, вирішила стати розсудливою і нарешті виходить заміж.

Гросу часто наганяла шуму фейковими повідомленнями про особисте життя. То вагітний живіт в Інста засвітить (який потім виявляється муляжем для зйомок), то у весільній сукні похизується - теж заради фотосесії. Однак на цей раз все, здається, серйозно. Творча хрещена Гросу, відома співачка Ірина Білик розповіла каналу "Україна", що Аліночку все-таки окільцювали. Весілля відбудеться в червні, в найромантичнішому місті Італії - Венеції.

Наречена готує кілька вбраннів. У тому, що Аліна буде виглядати приголомшливо, Білик не сумнівається. Адже тітка Гросу шиє весільні сукні не тільки для українських наречених. Інших подробиць Ірина не повідомляє.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Мовчить поки і сама Аліна Гросу, яка вже тричі виходила заміж на знімальному майданчику Раніше співачка говорила, що зустрічається з хлопцем ім'я Олександр. На публіці свого обранця Аліна не показує, але зізнається, що він уважно стежить за творчістю і дуже переживає, коли улюблена знімається в відвертих кліпах.

Також ми писали, що гола черниця Гросу звела фанатів з розуму на весіллі.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала фото без вагітного живота, невже народила.

Як повідомляв Знай.uа, фанати "ховають" Гросу: пішла в черниці і не повернулася.

Знай.uа писав, Аліна Гросу розповіла про свою таємну пристрасть: все почалося ще в дитинстві.