Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість повасталась відвертим образом для зйомок нового сезону шоу "Хто проти блондинок". Так, артистка приміряла темно-синій довгий піджак, велосипедні шорти в сіточку і напівпрозору чорну кофту з глибоким декольте. Також Леся кардинально змінила зачіску, наростивши довге світле волосся.

"If you want to be OKAY!
Go to working every DAY😘😁Style Жуйков", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери ж розкритикували знаменитість, зазначивши, що вона "захворіла на зіркову хворобу": "Леся, ти стала не природною! В тебе пропала твоя родзинка. Тепер ти стала просто фарбованою телевізійною лялькою!!!!! Зазналася😫", "Що за шльондр прекидон??? Це часом не перебір? Звільніть свого стиліста. Походу він або вона полюбляє вулиці червоних ліхтарів.", "Леся , зміни стиліста 🙈,", "Леся, це ж на яку роботу ви йдете?)) боюся запитати)))))", "Прикид одним словом-піз*єц!!!😁😂😁".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.