Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим кадром, на якому виходить з розкішного автомобіля. Так, артистка заінтригувала новим кліпом, але на цей раз не своїм, а культової групи Rammstein на пісню Deutschland. Варто нагадати, що у Світлани і Тілля Ліндемана закрутився бурхливий роман, і саме соліста Rammstein вважають батьком маленької доньки виконавиці, Тільди.

"А ви чекаєте кліп @rammsteinofficial ? Буде 💣", - поділилася радістю Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Як кадр з фільму з актором Джейсоном Стетхемом", "Світлана Сергіївна,передайте Тіллю ,що новий кліп-відвал голови!!!!❤🔥🔥🔥😂", "Ваш водій Джейсон Стетхам ??? 🙈😅", "@lobodaofficial Вам потрібен кліп з @rammsteinofficial 👍 буде 🔥", "Водій сам Джейсон Стетхем)!", "Прикольний кліп як ніколи.На відео у соліста Рамштайн і чорної королеви собака народилася?, сподіваюся цей натяк з тобою не пов'язаний Свєтік😂".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.