Зірка "Гри престолів", відома британська актриса Мейсі Вільямс полюбилася глядачеві своєю роллю в серіалі, де зіграла Арью Старк. Дівчина, попри свій юний вік, а їй всього 21 рік, вже встигла завоювати любов глядача і популярність. А ще вона славиться своїми експериментами з волоссям – зараз вона розововолоса

Мейсі активний користувач соцмережі Instagram і часто балує численний шанувальників новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так буквально нещодавно дівчина показала у мережі, що знялася для американського журналу Rolling Stone, де постала в досить пікантному образі разом зі своєю подругою і колегою по серіалу "Гра престолів" Софі Тернер. Тепер же Вільямс прикрасила журнал S/magazine, де з'явилася в більш скромних, але дуже красивих образах.

На своїй сторінці в соціальній мережі Мейсі Вільямс опублікувала декілька фотографій з фотосесії для журналу, а також обкладинку, яку, ймовірно, побачать шанувальники вже у квітні. Так, на знімках розововолосая актриса з'явилася у світлому вбранні, яке тільки підкреслює її сексуальність і магнетизм.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Так, на обкладинці Мейсі постала в чорно-білому піджаку-кітелі, який, втім, складно роздивитися, адже акцент зроблений на обличчі зірки. Її волосся розпущене, а на обличчі мінімум макіяжу, але увагу приваблюють довгі вії дівчини. На другому фото Вільямс приміряла більш зухвалий, але повністю білий образ. На ній костюм оригінального фасону, який складається з піджака і спідниці, а також в чоботи і капелюшок. На третьому фото акторка з'явилася в ніжному образі: у білій блузі з жабо.

Нагадаємо, зірка "Гри престолів" заплакала, дізнавшись фінал серіалу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка фільмів Лінча прикрасить новий сезон "Гри престолів".

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Гри престолів" шокувала відвертим зізнанням.