Зірковий психолог і учасниця проекту "Танці з зірками" Наталя Холоденко показала на загальний огляд свою брудну білизну. Про це передає Clutch.

Відома українська телеведуча Наталя Холоденко, яка нещодавно стала мамою, опублікувала у своєму профілі в Instagram провокаційне фото. Зірка показала гори невипраної білизни у своєму будинку, щоб продемонструвати, що у побуті вона теж часто стикається з проблемами.

Холоденко розповіла, що їй зовсім не соромно за безлад у домі, але попросила у підписників дати поради про те, як ефективно навести порядок.

"Я кожен день прибираю, чесно. Звідки беруться всі ці купи з речами? Може я безнадійно погана господиня? Але вони скрізь! Наче в будинку живе речорозкидуха і невидимо вночі накидає ночами купи з одягом. Що робити?" - написала психолог.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Прихильниці тут же засипали Наталю корисними порадами у коментарях.

"Неохайність це коли на кухні завонялась каша тритижневої давнини, коли підлога не миєтться місяцями і в будинку сморід. А це просто творчий безлад. Це природно, адже нам хочеться і нафарбуватися і відпочити, і покрутитися перед дзеркалом. Нехай від нестачі часу страждає порядок в будинку а не ми. Якщо Вам так зручніше — забийте. Моя скромна думка і шанування Вам", "А я перестала паритися з цього приводу. Маючи трьох синів і чоловіка))) прибираю тільки свої речі)) мужики прибирають за собою самі . Спочатку обурювалися, але нічого, звикли))"

Нагадаємо, Аніта Луценко вперше за довгий час показала маленьку доньку, а фанати залишилися в захваті.

Раніше Знай.uа повідомляв, Тіна Кароль похвалилася черговим жіночним образом, примірявши сукню з глибоким декольте.

Також Знай.uа писав, Даша Астаф'єва поділилася дуже відвертими кадрами, прикрившись лише прозорою плівкою.