Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала підписників новими вельми пікантними фото.

На своїй сторінці в соцмережі Віра Брежнєва опублікувала кілька відвертих фотографій в сексуальному купальнику. Її вбрання ну дуже незвичайне, цей суцільний купальник виглядає так, ніби зроблений з металу або фольги, при цьому він виблискує сріблом. Артистка позує сидячи на стільці в різних позиціях, при цьому демонструючи голі ноги, плечі і декольте. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж, при цьому у вухах величезні сережки-кільця.

У підписі до фотографії Віра Брежнєва залишила жартівливий хештег "Яжемать". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників Віри. Але фоловери розділилися на два табори – один з її фото сподобалися, і вони вихваляють жіночність і природну красу, а інші трохи розчаровані, і закликають артистку до моралі і скромності.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Яка гарна мати!", "Неймовірна", "Віра красуня", "Шикарна", "Солодка то яка!", "Шикарна мати, професіонал і людина", "Як завжди, чудова", "Так радісно і чудово", "Як завжди шикарна", "Яка Ви красива", "Віра, потрібно бути скромнішою", "Насправді статус "мати" не повинен заважати жінці бути сексуальною. Це на замітку хейтерам, які зараз тут моралі почнуть читати", "Яка шикарна", "Жіночна і сексуальна мати", "Краса неймовірна", "Шикарні фотографії", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.