Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам, що скоро вийде її нова книга. Так, вона ще й книги пише. Щоб підігріти інтерес до видання, Волочкова зважилася на незвичайну фотосесію в вишуканому, і абсолютно непритаманному їй образі. Результати цієї фотосесії співачка опублікувала в мережі. Як видно на фото, Волочкова вбралася в червону сукню з троянд і нарешті зробила нормальну укладку волосся. А в підписі до цих фото балерина вивалила все про книгу і коханого.

"Сьогодні ми ще встигли провести незвичайну фотосесію, і присвятили образи виходу у світ моєї нової книги «ПЛАТА ЗА УСПІХ». З фотографом з Лондона Оленою @studio_lenina555 ми вже зробили раніше кілька робіт. А сьогодні, вона намагалася зловити мій настрій, розуміючи, що написання книги – це дуже серйозний духовний і кропіткий процес. Лєна запропонувала такий образ. Він для мене трохи незвичний. Але, здається, Оленка передала мої емоції, які ви незабаром зможете відчути, прочитавши це сенсаційне видання, що випускається @izdatelstvoast. Можна поміняти образ, зачіску, макіяж. Головне, що незмінною залишається моя відкрита, любляча і довірлива душа.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

А для мене важливий ще і той факт, що під час створення моєї книги (а він зайняв півроку), зі мною поруч той чоловік, який мене любить і втішає від сліз, які часто течуть по щоках від спогадів всього того, що мені в житті довелося пройти, витримати, випробувати з честю і гідністю. І мій перший примірник я подарую саме йому. Моєму коханому. Якого я бережу в серці і так трепетно оберігаю від заздрісних очей. Оленка, дякую тобі за вміння дружити і бути ЛЮДИНОЮ! Дорожу дружбою! Без квітів я не уявляю свого життя! І ця сукня з троянд мені дуже сподобалося! Шкода, не з білих! Але це до весілля", - написала Волочкова.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.