Моторошне і безглузде вбивство скоїв 26-річний артист-невдаха, який приїхав підкорювати Москву з Коряжми. Злочин стався 18 січня, але страшні подробиці цієї справи слідчі розкрили тільки зараз.

З'ясувалося, що чоловік у той фатальний день відправився в телецентр "Останкіно", щоб взяти участь у кастингу на шоу Максима Галкіна. Однак він не пройшов кастинг – телевізійники відкинули його кандидатуру.

Засмучений провінціал зайшов в один з найближчих будинків, щоб переодягнутися. Там він вирішив зняти стрес і випити пива. На свою біду в цей час вийшов покурити на сходову площадку один з мешканців будинку. Чоловік зробив незнайомцю зауваження, побачивши алкоголь.

Після словесної суперечки відбувся артист почикрижив кривдника ножем, завдавши йому більше 60 ударів. Потім переодягнувся в чисті речі і покинув місце злочину.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Вбивцю знайшли і допитали. У розмові зі слідчими він стверджував, що не пам'ятає момент нападу. Артисти-невдахи засудили до дев'яти років в'язниці.

Раніше повідомлялося, що в ефірі російських ЗМІ пройшов випуск ток-шоу "Сьогодні ввечері", яке було присвячене 70-річчю Валерія Леонтьєва. Його привітало безліч людей, а Алла Пугачова і зовсім вручила подарунок.

Відвідати шоу примадонна не зуміла. Вручити подарунок взявся Максим Галкін.

Пугачова про подарунок подумала ще напередодні: "Перейнялася заздалегідь, звернулася до свого дизайнерові Алішеру і попросила його для тебе зробити – ну, вже, слухай, творчість-то росте – вже не золотий, а практично діамантової краватку", – сказав чоловік Пугачової і вручив Леонтьєву розкішний подарунок під гучні оплески глядачів.

Варто нагадати, що скандальна співачка, Примадонна Алла Пугачова, навіть у своєму похилому віці залишається об'єктом пильної уваги громадськості. Про неї кажуть - і їй цього достатньо. Фанати, модні критики і журналісти обговорюють і особисте життя, і нові образи Алли Борисівни, якими та звикла дивувати публіку.

Нагадаємо, Галкін зробив сенсаційну заяву про Пугачову: це був Муслім Магомаєв.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Ймовірна коханка Галкіна вагітна: новий наряд видав цікаве положення ведучої.

Також Знай.uа" писав про те, що Галкін збирає гроші на операцію для Пугачової: залишилися лічені дні.