Переможець конкурсу пісні Євробачення-2014 в Копенгагені Томас Нойвірт – австрійський поп-співак і дрег-квін. Більше його впізнають під жіночим альтер-его Кончіта Вурст - "жінка з бородою". Образ артист створив ще в 2011 році.

З допомогою нього співак прагне дати людям привід задуматися про природу інакшості, ксенофобії і толерантності. Артист активний користувач Instagram і часто тішить фолловерів подробицями особистого життя.

На цей раз Томас Нойвірт опублікував нове фото, яким показав фанатам, що тимчасово повернувся до образу чоловіка. Але, схоже, фанати не були готові побачити такого чоловіка. На знімку, який з'явився в записі Томаса, він постав на огляд публіки в епатажному образі з "кривавим" макіяжем.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Варто зазначити, що на фотографіях з червонястим макіяжем Томас Нойвірт лякає. І разом з тим, вражає епатажем і контрастом. Справа в тому, що на очах у нього червоний колір, а знизу чорна борода. Також увагу привертає сережка в носі між ніздрями. При цьому одягнений Томас досить простенько – на ньому чорна водолазка та чорний берет.

У підписі до фотографії Томас Нойвірт висловив подяку за перегляди його нового кліпу. Загалом, на його сторінці з'явилося три фото з "кривавої" фотосесії.

Кліп, про який йде мова, отримав вже 1,6 мільйона користувачів. Судячи із геолокації до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в австрійській столиці Відні. Шанувальники Тома Нойвирта не залишили без уваги цю публікацію епатажного співака.

Одні фани засипають його компліментами і вихваляють за неймовірну сміливість перевтілюватися в Кончиту Вурст, а інші, більш консервативні шанувальники висловлюють невдоволення такими разючими змінами артиста.

Нагадаємо, Кончіта Вурст знову стала чоловіком, фанати були до цього не готові.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кончіта Вурст затьмарила Баскова і Хілтон разом узятих.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кончіта Вурст раптово облисіла.