Скандальний блогер Олена Міро підтримала Алсу. Її чоловік нібито попався на зраді.

Співачка Алсу дала привід для обговорення зворотного боку російського шоу-бізнесу.

"Світські тусовщики все про всіх знають, навіть якщо все це – чутки. Чоловіка Алсу, бізнесмена Яна Абрамова звинуватили в постійних зради дружині", – пише блогер.

За словами Олени Міро, Алсу права. Мовляв, що це за чоловік, який спокійно дивиться на нічні гулянки своєї дружини. Алсу ж, у свою чергу заявила, що кіно і сцена ніяк не поєднуються з сімейним затишком.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Обов'язково шлятися? На жаль, так. І розпусничають не тільки співачки, актриси, але випадкові гості вечірок та оператори на кіномайданчиках. Наркотики, алкоголь, безладні статеві зв'язки під столом, в сортирах або в кущах", – пише блогер про світські тусовки.

Скандальний блогер

Олена впевнена, що пристойна людина туди просто не піде. Однак, вона стверджує, що «світські бухаючі оглядачі» не люблять таку правду.

"Нехай навіть натяком, але все одно неприємно, коли об'єктивно оцінюють гадючник, в якому вони тусуються", – пише скандальний блогер.

Вона вважає, що Алсу вчинила гідно. Адже вибрала сім'ю, а не п'яні вечірки.

Варто нагадати, що Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, від чого її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Нагадаємо, Молодша сестричка Кардашьян навіть у сукні примудрилася бути голою

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Регіна Тодоренко показала спекотні танці на пляжі: ось це фігура, всім би так після пологів

Також Знай.ua" писав про те, що Ангел Victoria's Secret влаштувала "вологий пляжний двіж", Потапу і не снилося