Російський актор театру та кіно Семен Штейнберг впав зі сцени під час репетиції. Він вдарився головою, у чоловіка почалася кровотеча.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Інцидент стався у суботу, 30 березня у Гоголь-центрі. На місце події прибула бригада швидкої медично допомоги. Вирішується питання про госпіталізацію актора.

Відзначимо, що Семен Штейнберг відомий за ролями в серіалах "Партизани", "Деффчонкі", "Домашній арешт" і "Утриманки". Крім того, він знімався у фільмах "Рік свині", "Гуморист" і "Селфі".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нещодавно Олексій Серебряков — відомий російський актор — на виступі на форумі у Лондоні заявив про те, що росіяни демонструють псевдопатріотизм, адже Росія за кілька останніх років створила декілька війн. Також він додав, що Росія займається переписуванням історії.

Ця подія не могла бути непоміченою, тож Олександр Шолохов - голова комітету культури в Думі - уже прокоментував те, що сталося. Він повідомив, що Олексій Серебряков намагається дискредитувати Росію та бере участь у піар-акції, яку проводять "не друзі" Росії.

Нагадаємо, що двох російських акторів не були пропустили в Україну 24 березня. Причина полягала в порушенні правил в'їзду в Крим, який окупований Росією.

Згідно з встановленим Україною нормам, в'їжджати на півострів можна лише через українські пункти пропуску, тоді як актори це правило порушили і в'їхали в Крим з території РФ, а потім хотіли потрапити в Україну.

Як повідомляв "Знай.ua", Мінкульт вніс в перелік людей, що створюють загрозу національній безпеці, українську телеведучу, зірку Comedy Woman Катерину Варнаву.

Також "Знай.ua" писав, що голлівудська зірка "роздяглася" перед хейтерами і послала їх подалі. Актриса потерпає від численних нападок і критики в мережі.