Відома актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець звернулася до своїх фанатів з проханням про фінансову допомогу для лікування українки, яка потребує термінової операції. Про це в суботу, 30 березня, стало відомо з повідомлення на офіційній сторінці "Квартал 95" в Instagram.

Кравець розповіла: "Я хочу звернутися до Вас за допомогою...Трапилася біда. Захворіла одна молода жінка". У відео відома актриса звернулася до всіх підписчиків: "Друзі, дуже потрібна ваша допомога! Всі подробиці у @lennykravets в передостанньому пості. Всім заздалегідь величезне спасибі!".

Як повідомила гумористка, про допомогу для Наталії Дочинець їй стало відомо від актриси з "Жіночого кварталу". Кравець відгукнулася на прохання і звернулася до фанатів і просто небайдужих людей. Варто зазначити, що кошти збираються на термінову операцію. Крім того, під відео Олена Кравець опублікувала фото і скани листування з Наталею, а також висновок лікарів про потребу в операції.

В коментарях підписчики підтримали ініціативу актриси і написали безліч добрих слів на адресу Наталії, якій необхідна допомога. В совїх коментарях люди писали: "Олено, не звертайте уваги на жлобів і крахоборів... Хто зможе, той допоможе...Хто не зможе, він промовчить і не буде скиглити як шакал...А жлоби всякі вже показали свої *особи*", "Трохи перерахувала. бажаю якнайшвидшого одужання.", "Оленка, Ви людина з великим серцем! І вся Ваша команда - великі молодці! Удачі Вам! Здоров'я Наталії та своєчасної допомоги!", "Тим, хто обурюється! Що Ви тут забули, навіщо підписалися? Вас хтось змусив?".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Олена Кравець

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що знаменита артистка Олена Кравець порадувала всіх своїх шанувальників відвертими чорно-білими знімками з іншими учасницями "Жіночого кварталу".

Як повідомляв портал "Знай.uа": Зеленський відповів на слова лідера "Океана Ельзи" Святослава Вакарчука, який попросив українців бути раціональними на виборних дільницях і не голосувати "по приколу".

Також "Знай.uа" писав, що актриса популярної студії "Квартал 95" Олена Кравець виклала в мережу відео зі зворушливим зверненням до жителів нашої країни. Відео записано з-за лаштунків сцени під час проведення благодійного концерту в Дніпрі.