Українська співачка Ані Лорак, яка активно заробляє в російській Федерації, останнім часом стала дуже активною в соцмережах. Зірка регулярно публікує на своїй сторінці в Instagram відверті знімки та відеозаписи. Нещодавно в мікроблозі співачки з'явилось нове фото, яке зовсім не сподобалось деяким її шанувальникам.

На світлині знаменитість зображена у червоній сукні в облипку з глибоким вирізом,

Багато користувачів вважають, що 40-річна співачка обрала дуже вульгарне вбрання для свого віку. "Скромніше наряд не могла знайти?", "Стара уже", "Вся в червоному... Схоже, сексу хоче", "Вбрання вульгарне", – відзначали обурені коментатори.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Інші передплатники встали на захист зірки і похвалили її образ. "Неземна краса", "І тебе зі святом! Ти гідна найкрасивіших квітів, самих добрих слів і посмішок", "Дуже красива! Будь щаслива!", "І вас зі святом! Ви для нас еталон жінки!", "Краса, жіночність і витонченість в одному фото", – написали захоплені користувачі.

Нагадаємо, багато ЗМІ не втихають про те, що одразу після розлучення Ані Лорак закрутила роман зі співаком Сергієм Лазарєвим. Сам музикант нещодавно розмістив в Instagram заголовок статті одного з видань: "Конспірація не вдалася": Лазарєв привіз Лорак в заміський будинок для знайомства з сином". Артист відмовився давати докладний коментар, обмежившись смайликом, який закриває обличчя рукою.

Нагадаємо, Ані Лорак навчила доньку позувати перед камнрою, щанувальники замилувались.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, Сергій Лазарєв, якому приписують роман з Ані Лорак, заінтригував знімком зі "столиці" "Євробачення 2019"

Також портал Знай.ua писав, що Лорак заінтригувала фанатів загадковим чоловіком, який з'явився у її житті після мурата та Лазарєва.