Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним знімком з 15-річною донькою свого продюсера і кращої подруги Нателли Крапівіної, Сонею. Так, артистка відправилася в тур по Європі з новим шоу, давши один з концертів у Лондоні.

"Start at 8 o’clock #london#о2#today#tour#SuperStarShow", - лаконічно підписала кадр Лобода. Фолловери взялися критикувати, адже, як виявилося, організація шоу сильно розчарувала прихильників: "Блін лобода коли-небудь посміхається на фото? А то як не подивлюся-скрізь гордовито-зарозуміла гриммаса..", "Що за стиль що за стилісти? Це жах, а не, прикид)", "Жахлива організація. Люди вже годину стоять на вулиці, не пускають всередину", "Концерт жахливий", "20.25..всі чекаємо на зірку...", "На жаль велике розчарування а не концерт....Навряд чи таке ганьбище ще раз дозволять overseas( хоч і надії і очікування були найпозитивніші. У всіх тут думаю...ось самим організаторам не сумно?", "Та що з тобою не так???? як можна так одягатися????.".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.