Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує, швидше за все в аеропорту. Лобода зробила це селфі на телефон, а в кадрі разом з нею і її продюсер Нателла Крапівіна. Обидві жінки зображені з валізами, а в підписі до фото співачка повідомила, куди вони прилетіли. Як виявилося, у Світлани Лободи на 31 березня запланований концерт у Лондоні, туди вона й відправилася.

На знімку Світлана позує в простому і зручному для подорожей одягу. На ній нейтральний бежевий плащ і така ж кепка. Волосся зірки розпущене, а на її обличчі величезні сонцезахисні окуляри. На плечі у Світлани чорна сумка, яку, втім, не видно в кадрі. У підписі до фото Лобода написала: "London. Завтра концерт в #О2Агепа". Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фоловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, її вбрання і майбутній концерт.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Кепку правильно наділи", "Господи, коли ви встигаєте займатися дітьми? Гастролі, гастролі", "Лесбі пара 100%", "Інформація 100%: концерт ще не пройшов, а публіка Лондона вже чекає Вашого повернення знову", "Всього доброго", "Ласкаво просимо. Удачі Вам", "Оце так, яке насичене життя", "Приїдемо до вас, з нетерпінням чекаємо", "Головне, класного настрою SUPER STAR! Який настрій буде у тебе, Світлана, такий буде у всієї аудиторії. Ти вмієш його передавати. Так що драйву вам всім!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.