Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертим виступом, виконавши на премії Yuna пісню "Дим", яка дуже швидко стала хітом. Так, артистка вийшла на сцену в довгому чоловічому піджаку і чорних трусах, доповнивши образ підв'язкою на нозі.

"@yunaawards@positiff #ДІМ", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Мені одній ніяково було дивитися?", "Якось не дуже живий звук, по-моєму", "Виступати в трусах - це вже перебір, Надя!", "Дивлюся і думки дві.....Як пощастило Дантесу. І пора бігти в зал качати попу 😂🔥", "Надя ,опусти спідницю!Вона по ходу задерлася ,а ти не бачиш!", "❤️Блін, так все красиво! Тільки спідниці забули надіти 🤷‍♀️", "Нічого нового в оточенні Потапа. По черзі з'являється худий зад Дорофєєвою та товстелезна попіща каменських👎👎👎.І все під фонограму👎👎👎".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.