Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість похвалилася незвичайним селфі в дзеркалі, примірявши образ з власного магазину одягу SoDodo. Так, артистка позувала у довгій синій сукні, прикрашеній дрібними квіточками, доповнивши образ білими масивними кросівками та золотими сережками.

"Як же я люблю весну і все, що їй сприяє - квіти , ідеальна погода і звичайно можливість носити сукні 😍", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери залишилися в шоці і розкритикували широке вбрання: "Може я не розумію сучасну моду ...але....що це🤨😯🤢", "Що за штори?😂що це за тюль на тобі? У бабусі вкрала?😂", "І це вважається гарним? Та це ж ппц", "Надюша ти така красива🤗🤗🤗 класна👍👍👍але ці вбрання не для тебе, ну вбрання у тебе дурні. Вибач це не в образу.", "Це відстій, а не сукня... Навіть Наді не личить", "😂 Який жах. Поруч тільки корови і відра не вистачає 😂".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.