Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася уривком з концерту, примірявши занадто відвертий костюм. Так, артистка вийшла на сцену в пікантному червоному боді і високих шкіряних ботфортах, почавши дуже дивно танцювати і вигинатися.

"У моєму пульсі б'ються ритми ... Атоми ⚛️⚛️⚛️#длятебя 🙌🏻", - поділилася емоціями Бузова. Фолловери взялися критикувати вбрання і жартувати над позою: "Оце тебе вигнуло, як екзорцизм 😂😂😂", "Взагалі з котушок скотилася 🤦‍♀️", "Оля, в чому полягає прикол, виступати в труселях???? Не пора одягнутися???", "Оля , навчися рухатися на сцені!! Це просто треш!!! Бридко!!)))", "Така коряга 🤦🏼‍♀️ Виглядає звичайно вона добре загалом. Але от ні голосу, ні пластики, ні сексуальності, ні жіночності...якось так. Все з себе намагається вичавити, але так безглуздо виходить.", "Оля, ти наркоманка?", "Від чого ж тебе так ламає?".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.